Accessoris Rizoma per a Ducati Panigale 1199

Rizoma ha llançat una sèrie d’accessoris per a la Ducati Panigale 1199 i la seua versió S, perfectes per a gaudir d’aquesta moto en circuit o carretera oberta. Protectors, manetes de fre i embragatge, estreps…

El fabricant d’accessoris per a moto Rizoma,no ha pogut resistir la temptació de vestir amb els seus productes a la Ducati Panigale 1199 i a la seua versió S. Des de la roda davantera fins a la matrícula d’aquesta superbike s’ha completat amb multitud de detalls que engalanen el seu disseny. Para esment, perquè si tens una d’aquestes Ducati, tal vegada t’interesse equipar-la amb aquests accessoris.


Protectors

Rizoma ha disposat diferents protectors per a protegir la moto en cas de caiguda alhora que li aporta un toc de major exclusivitat.

Tant el protector de la roda davantera com l’atractiu kit que cobreix  la roda posterior i el cobre carter estan realitzats en alumini d’alta resistència i destaquen àdhuc més les línies minimalistes i agressives d’aquesta bicilíndrica.

Manetes de fre i embragatge

Pots triar entre dos manetes diferents: les FEEL i les RRC (Rizoma Racing Components). La fabricació d’aquestes peces es realitza a partir d’aliatges d’alumini i acabats  per a una màxima durabilitat.

Ambdues compten amb múltiples possibilitats de regulació i a més permeten modular la pressió sobre el fre. Aquestes manetes destaquen a més de per la seua impressionant lleugeresa per la perforació al final de la pala, la qual cosa propicia la lliure circulació de l’aire.

Kit estreps RRC

Els estreps RRC hereten la tecnologia i els desenvolupaments realitzats per Rizoma per a l’alta competició. Gràcies als avançats sistemes de producció i a l’alumini d’alta qualitat en el qual estan fabricades, s’ha aconseguit crear un element tremendament lleuger alhora que resistent, que a més ofereix la possibilitat de regulació fins a en dotze posicions diferents per a un millor feeling del pilot.

Especialment indicades per a la conducció esportiva de la Panigale, compten amb una superfície que garanteix un agarre molt més elevat. Les RRC estan muntades sobre coixinets que li atorguen una major resistència i fiabilitat al llarg del temps. Aquest accessori compta amb un tractament especial en l’acabat de la seua superfície amb el qual aconsegueix un estètic i atractiu efecte així com la màxima protecció i fiabilitat.

  1. Encara no hi ha cap trackback.

Deixa un comentari